Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ζεράρ Πικέ: Έβγαλε από το Super Cup Ισπανίας περισσότερα χρήματα από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Ο Ζεράρ Πικέ, εκτός από ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, είναι εξίσου ικανός και στο επιχειρηματικό κομμάτι.

Ο Ζεράρ Πικέ απάντησε πρόσφατα στο τρολάρισμα της πρώην συζύγου του, Σακίρα και το νέο της τραγούδι που έχει μέσα σπόντες για εκείνον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας ιδρύσει εδώ και χρόνια μια δική του εταιρία, ενεπλάκη στη διεξαγωγή του ισπανικού Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία (έχει κλειστεί εξαετές συμβόλαιο που τρέχει εδώ και μια τριετία), προκαλώντας εκείνη την εποχή αρκετές αντιδράσεις καθώς ήταν ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Το deal προχώρησε κανονικά όμως καθώς τα χρήματα ήταν πάρα πολλά για όλους τους εμπλεκόμενους και εξακολουθούν να είναι μια σημαντική πηγή εσόδων.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ισπανική ομοσπονδία εισέπραξε για τη φετινή διοργάνωση 40 εκατ. ευρώ, με τις δύο φιναλίστ (η νικήτρια Μπαρτσελόνα και η ηττημένη Ρεάλ) να παίρνουν από 2.8 εκατ. ευρώ, ενώ οι ηττημένες των ημιτελικών (Βαλένθια και Μπέτις) πήραν από 1.5 και 750 χιλιάδες αντίστοιχα.

Η εταιρεία του Πικέ πήρε ως νόμιμη προμήθεια για τη συμμετοχή της στις διαπραγματεύσεις το ποσό των 4 εκατ. ευρώ και είναι η δεύτερη κερδισμένη οικονομικά πίσω από την Ομοσπονδία που θα βάλει περίπου 20 εκατ. στα ταμεία της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή