Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ζλάταν: Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί να τα έχουμε καλά με τα media

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κάλεσε τον Ζοζέ Μουρίνιο να ορθώσει ανάστημα και να αποκρούσει όσα λέγονται για εκείνον και τη δουλειά του, έπειτα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σχολίασε τα κοινά χαρακτηριστικά που βλέπει στον εαυτό του και τον Πορτογάλο προπονητή, τον οποίο στήριξε ανοιχτά και… τα έβαλε με τους πολιτικούς όταν γενίκευσε τα σχόλιά του.

«Όλοι ασκούν κριτική στον Μουρίνιο και θεωρώ ότι δεν είναι λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά λόγω του χαρακτήρα του. Βρίσκω και τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση… Έχουμε όραμα, πιστεύουμε σε συγκεκριμένα πράγματα, τα βλέπουμε με δικό μας τρόπο. Όταν τα πράγματα ζορίζουν, μας ρίχνουν το μεγαλύτερο φταίξιμο, αλλά όταν νικάμε, τότε η ικανοποίηση είναι τεράστια. Εμείς δεν θα γίνουμε όπως οι πολιτικοί ,που θεωρούν ότι είναι τέλειοι και τα έχουν καλά με τα media για να μη φαίνονται κακοί. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε», τόνισε στην εκπομπή Soccer AM του SkySports.

Και πρόσθεσε: «Ορισμένες κριτικές φτάνουν και σε προσωπικό επίπεδο, άλλες είναι υπερβολικές, άλλες είναι για τον χαρακτήρα του Μουρίνιο, άλλες είναι από ζήλια. Όλα αυτά όμως είναι μέρος ενός κύκλου. Πρέπει να παραμείνει ο εαυτός του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι αυτός που είναι και δεν πρέπει να αλλάξει για κανέναν. Όλοι οι άλλοι που θεωρούν ότι είναι τέλειοι, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα…».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή