Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη

Η ΑΕΚ πάει στη Νέα Σμύρνη για να δώσει συνέχεια στο μίνι σερί της των δύο νικών και να αποδείξει ότι έχει βρει τον εαυτό της για τα καλά. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκο Λιβάια που είναι τραυματίας και παράλληλα αναχώρησε στην Κροατία για ένα οικογενειακό πρόβλημά του.

Εκτός και ο Γαλανόπουλος. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του με πολλά προβλήματα και χωρίς την δυνατότητα ενίσχυσης λόγω μη εξασφάλισης ενημερότητας. Εκτός ξανά ο Σπιριντόνοβιτς ο οποίος είναι ξένο σώμα για τους «κυανέρυθρους».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Νωρίτερα, στα Γιάννενα ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Απόλλωνα σε ένα ματς τελικός για τους γηπεδούχους που θέλουν να βγουν από την τριάδα του υποβιβασμού, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μάλλον δείχνουν να αποδέχονται σιγά σιγά την μοίρα τους. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι με εξαίρεση τον τιμωρημένο Σιόντη δεν έχει άλλη απουσία.

Στον Απόλλωνα συνεχίζονται τα προβλήματα αφού εκτός έμεινε τελικά και ο Κοντοές λόγω ίωσης την ώρα που αποχώρησαν ήδη οι Κονέ και Τζανετόπουλος.

Τέλος στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Ξάνθη σε ένα ματς με ευρωπαϊκό φόντο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στην Κρήτη, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλή κατάσταση μετά και τη νίκη επί του Ατρόμητου. Εκτός ο τιμωρημένος Κυριακίδης για τον Τραϊανό Δέλλα, κάρτες στην Ξάνθη ο Λισγάρας.

Το πρόγραμμα

Σάββατο (26/1)

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης (17:15, Novasports 1)
Παναιτωλικός-Ξάνθη (19:00, ΕΡΤ1)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30, Novasports 2)

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή