Παρασκευή , 10 Μάιος 2024
Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με φόντο το Champions League

Η ΑΕΚ ευχήθηκε στον Ολυμπιακό «καλή επιτυχία» και εκείνος την ευχαρίστησε

Ο ευρωπαϊκός «χορός» για τις ελληνικές ομάδες ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα, με τους τρεις από τους πέντε εκπροσώπους της χώρας να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους από τον 2ο προκριματικό γύρο σε Champions League και Europa League.

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις δικές της υποχρεώσεις από την επόμενη φάση, αλλά με ανάρτησή της στα social media ευχήθηκε «καλή επιτυχία» σε όλες τις ομάδες της Ελλάδας που μπαίνουν σε… ευρωπαϊκές περιπέτειες, αρχής γενομένης στον Ολυμπιακό, ο οποίος την Τρίτη (23/07) αντιμετώπισε τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

«Υποχρέωσή μας να κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά! Αυτή τη μάχη θα την δώσουμε μαζί!», ανέφερε μεταξύ άλλων η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Το «ευχαριστώ» των Πειραιωτών

Τη… σκυτάλη πήραν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μέσω του νέου διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκου Γαβαλά, ευχαρίστησε τον «δικέφαλο» για τις ευχές και ανταπέδωσε.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αφετηρία… Η αρχή έγινε στην Τσεχία απέναντι σε μία ομάδα με πολλές παραστάσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η πρόκριση θα κριθεί την Τρίτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου ο κόσμος μπορεί να επηρεάσει, προς όφελος του Ολυμπιακού, τις ισορροπίες της ρεβάνς.

Το τελευταίο σφύριγμα πρέπει να μας βρει όλους στις θέσεις μας, καθώς είναι σε ισχύ η τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή δύο ετών, για τους πανηγυρισμούς μετά τον ιστορικό θρίαμβο επί της Μίλαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, ξέρουν τον τρόπο για να χαρίσουν αξέχαστες βραδιές στο νέο ευρωπαϊκό μονοπάτι που πήρε η ομάδα. Να είστε βέβαιοι για αυτό. Το εισπράττουμε καθημερινά, όλοι όσοι ζούμε από κοντά τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Εν κατακλείδι, να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις ευχές της για καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανταποδίδουμε! Πράγματι, είναι καθοριστικό το καλοκαίρι για τη θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA. Κάθε ευρωπαϊκός πόντος του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου, του Άρη, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι πολύτιμος ώστε να βελτιωθεί η κατάταξη της χώρας μας και να εισπράξουμε, ως ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οφέλη. Καλή επιτυχία σε όλους!».

Οι υπεύθυνοι των ελληνικών ομάδων αντιλαμβάνονται το πόσο κομβική είναι αυτή η χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο Ευρώπης και η προσπάθεια των εκπροσώπων της χώρας άνοιξε όσον αφορά το εκτός γηπέδου κομμάτι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Πηγή