Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η αλλαγή μανατζερικού στάτους του Μπα τον καθιστά ανερχόμενο μεταγραφικό όνομα

Οι πληροφορίες για την μανατζερική… μετακόμιση του Ουσεϊνού Μπα στην Stellar Football Ltd ανοίγουν έναν νέο κύκλο αναφορών για τον Αφρικανό μπακ. Ποια η σύνδεση με τον Άπια που είχε πουληθεί από την Φόρεστ στην Αλμερία.

Ο νεαρός Αφρικανός μπακ του Ολυμπιακού αποτελεί σχεδόν καθημερινό θέμα αναφοράς της αγγλικής μεταγραφολογίας καθώς στο Νησί επιμένουν να τον συνδέουν με ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Γουλβς ή η Άρσεναλ.

Για τον Ουσεϊνού Μπα ωστόσο υπάρχει και η πληροφορία για την αλλαγή του μανατζερικού status του παίκτη, πηγαίνοντας στην Stellar Football Ltd. Στην συγκεκριμένη εταιρεία πάντως ανήκε (και ανήκει ακόμα) ο Άρβιν Άπια.

Ο Άγγλος και κάτοχος και ολλανδικού διαβατηρίου που το 2019 είχε πουληθεί έναντι 9 εκατ. ευρώ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (ιδιοκτησίας ως γνωστόν του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως φυσικά είναι και ο Ολυμπιακός) στην Αλμερία. Πάντως (και) μανατζερικές πηγές από την Αγγλία (εκτός από τα ρεπορτάζ στο Νησί δηλαδή) εμμένουν στο ότι ο Ουσεϊνού Μπα αξιολογείται στα 20 και πλέον εκατ. ευρώ και ότι υπάρχουν πιθανότητες να κάνει μία καλή μεταγραφή ακόμα και φέτος.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή