Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η Γουάντα που καίει τον Ικάρντι μεταφορικά και κυριολεκτικά

Η Γουάντα που καίει τον Ικάρντι μεταφορικά και κυριολεκτικά

Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Γουάντα Νάρα, κυρίως λόγω των χειρισμών της στην ανανέωση συμβολαίου του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ. Η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, λέγεται ότι είναι ο βασικός λόγος που ήρθε αυτό το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον 25χρονο αστέρα, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

Η εκρηκτική ξανθιά εμφανίστηκε προχθές στην ιταλική τηλεόραση και δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει ο αγαπημένος της στους «νερατζούρι», ενώ στο ματς με τη Σαμπντόρια οι δυο τους εμφανίστηκαν στις εξέδρες του «Τζουζέπε Μεάτσα»  να παρακολουθούν μαζί το παιχνίδι, παρά τα όσα αναφέρονται για ρήγμα στις σχέσεις τους, από διάφορα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ και με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν.

«Κάποιοι λένε ότι το περιβραχιόνιο δεν έχει καμία αξία, αλλά για τον Μάριο είναι σαν να του παίρνεις το πόδι. Φορά αυτή τη φανέλα με μεγάλη τιμή. Όποτε στο παρελθόν εμφανίστηκε δίλημμα ανάμεσα στα χρήματα και την αγάπη του για τον σύλλογο, πάντοτε επέλεγε την Ίντερ. Ζήτησα από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι, να βοηθήσει, ώστε να παίξει ξανά ο Μάουρο. Δεν είναι στις προθέσεις μας να φύγουμε από την Ίντερ», ανέφερε η Νάρα.

Ο Ικάρντι προς το παρόν μένει… στον πάγο, μέχρι να γίνει ξεκάθαρο τι θα συμβεί με το συμβόλαιό του. Αυτό που φέρεται να πείραξε την ομάδα του Μιλάνου, είναι ότι η σύζυγός του, πρότεινε τον παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης, σαν να είχε ήδη ληφθεί απόφαση ότι θα αποχωρήσει από τους «νερατζούρι». Παρόλα αυτά, ο Μπέπε Μαρότα, ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους και τόνισε ότι σύντομα θα γίνει νέα πρόταση στον παίκτη για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και ένα βίντεο που «ανέβασε» η Νάρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να καίει φωτογραφίες της με τον Ικάρντι, Η φημολογία περί χωρισμού «φούντωσε» αμέσως, ωστόσο πρόκειται για ένα αργεντίνικο έθιμο, όταν κάποιος έχει γενέθλια.


Πηγή