Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Κάρντιφ πλήρωσε για τη μεταγραφή του Σάλα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του σε αεροπορικό δυστύχημα

Η Κάρντιφ έχει ήδη πληρώσει την πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Αργεντινού Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, ταξίδευε για να υπογράψει στην ομάδα της Ουαλίας, με στόχο η FIFA να άρει την κύρωση που την εμποδίζει να κάνει μεταγραφές στις επόμενες τρεις περιόδους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον σύλλογο της Ουαλίας επιβλήθηκαν κυρώσεις τον Δεκέμβριο, επειδή δεν πλήρωσε τα 15 εκατομμύρια λίρες (19 εκατομμύρια ευρώ) που κόστισε η υπογραφή του Σάλα, ο οποίος σκοτώθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2019, όταν ταξίδευε με ένα μικρό αεροπλάνο από τη Νάντη στο Κάρντιφ για το «κλείσιμο» της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με το βρετανικό κανάλι BBC, η Κάρντιφ πλήρωσε περί τα 7 εκατομμύρια λίρες (8 εκατομμύρια ευρώ) ως πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Δεν θέλει να πληρώσει η Κάρντιφ

Μετά τον θάνατο του Σάλα, η Κάρντιφ ισχυρίστηκε ότι δεν επρόκειτο να πληρώσει το κόστος της μεταγραφής του γιατί όταν σκοτώθηκε δεν ήταν ακόμη επίσημα παίκτης της ομάδας.

Η Κάρντιφ άσκησε έφεση κατά της απόφασης της FIFA στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) και εκτιμάται ότι θα ληφθεί απόφαση στα τέλη αυτού του μήνα ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή