Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η κατάρα με τους τραυματισμούς «χτύπησε» ξανά τη Λίβερπουλ

Η κατάρα με τους τραυματισμούς «χτύπησε» ξανά τη Λίβερπουλ

«Εφιάλτες» βλέπει ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τον τραυματισμό και του Φαμπίνιο, ο οποίος αποχώρησε κατά πάσα πιθανότητα με θλάση από το ματς με τη Μίντιλαντ κι έκανε ακόμη μεγαλύτερο το κενό στα στόπερ της Λίβερπουλ.

Η κακοδαιμονία στη Λίβερπουλ έχει χτυπήσει «κόκκινο», καθώς τρία μόλις παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, τραυματίστηκε και ο Φαμπίνιο και η θέση του δεύτερου στόπερ έχει μείνει «ορφανή».

Ο Βραζιλιάνος, εφεδρικός σέντερ μπακ για να καλυφθεί επαρκώς το κενό του Ολλανδού, αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 30′ του ματς κόντρα στη Μίντιλαντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιβεβαιώνει στη συνέντευξη Τύπου τις ανησυχίες για θλάση και να μην κρύβει την απογοήτευσή του.

«Ήταν ακριβώς το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή. Ξέρω πως ένιωσε θλάση. Είπε πως θα μπορούσε να συνεχίσει, αλλά χωρίς σπριντ, που αυτό δεν βοηθάει. Θα δούμε, θα ξέρουμε περισσότερα μετά τις ακτινογραφίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλόπο, ο οποίος με δεδομένους τους τραυματισμούς των Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, αλλά και του Μάτιπ, έχει μείνει μόνο με τον Ράις Γουίλιαμς και τον ακόμη νεαρότερο, Σεπ Φαν Ντε Μπεργκ στη θέση των στόπερ.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή