Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Η κλήρωση των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Rolland Garros – Ο Ναδάλ με Ζβέρεφ στο πιθανότατα τελευταίο του ματς στο Παρίσι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει πρεμιέρα «παγίδα» στο Roland Garros. Η κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο με τον Ούγγρο Μάρτον Φούσκοβιτς, Νο53 του κόσμου, που έχει κάνει αρκετές ζημιές σε τοπ παίκτες στο χώμα. 

Σε περίπτωση πρόκρισης θα έχει άλλο ένα δύσκολο διασταύρωμα με έναν εκ των Ντζέρε και Αλτμάιερ, ενώ στον τρίτο γύρο πιθανότεροι αντίπαλοι είναι ένας εκ των Ουμπέρ και Σονέγκο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον 4ο γύρο πέφτει λογικά πάνω στον Ρούμπλεφ, στο πρώτο μεγάλο ματς, ενώ στα ημιτελικά θα βρει στον δρόμο του τον Κάρλος Αλκαράθ και αν τα καταφέρει κι εκεί, στον ημιτελικό θα έχει πιθανότερο αντίπαλο τον Γιάνικ Σίνερ.

Η κλήρωση έβγαλε στον πρώτο γύρο το χειρότερο πιθανό διασταύρωμα για τον Ραφαέλ Ναδάλ. Ο «βασιλιάς» του Roland Garros, έπεσε πάνω στο Νο4 του ταμπλό, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, σε ένα παιχνίδι που πολύ πιθανόν να είναι και το τελευταίο της καριέρας του στο grand slam στο οποίο έχει γράψει ιστορία, που παρόμοια δεν έχει καταγραφεί από κανέναν άλλον τενίστα, σε κανένα άλλο τουρνουά, καθώς το έχει κατακτήσει 14 φορές και μετράει μόνο 4 ήττες σε 20 χρόνια!

Με Γκράτσεβα πρεμιέρα η Σάκκαρη

Τη Βαρβάρα Γκρατσέβα θ’ αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη, στον πρώτο γύρο των γυναικών. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επικρατήσει πρόσφατα της No82 του κόσμου στο 2ο γύρο της Ρώμης (6-2, 6-2), και θέλει να κάνει το ίδιο ώστε να πάει στον δεύτερο γύρο όπου εκεί θα βρει μία εκ των Μπερνάντα Πέρα και Νάο Χιμπίνο.

Στον τρίτο γύρο πιθανότερη αντίπαλός της θα είναι η Λίντα Νόσκοβα ή η Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου, ενώ στην επόμενη φάση οι πιθανότερες που θα βρεθούν στον δρόμο τους, είναι μία εκ των Αζαρένκα και Κασάτκινα. Στα προημιτελικά θα πέσει λογικά πάνω στην Σαμπαλένκα και στα ημιτελικά με την Ριμπάκινα. 


Πηγή