Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η λίστα του Μαρτίνς για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη

Έπρεπε μέχρι το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός να παραδώσει την ευρωπαϊκή του λίστα στην UEFA. Κι αυτή δεν έχει εκπλήξεις μιας και οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν όλους τους παίκτες που υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς. Μπορεί να μην υπήρξε κάποια προσθήκη της τελευτάιας στιγμής αλλά αυτή εάν υπάρξει τα επόμενα 24ωρα θα μπορεί να μπει στην λίστα. Κι αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές μέχρι τις 8 Αυγούστου, ακριβώς 24 ώρες πριν το παιχνίδι με την Λουκέρνη.

Εάν δηλαδή ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Γκιγιέρμε που φέρεται να είναι σε προχωρημένες επαφές θα μπορέσει να τον δηλώσει για τα δύο ματς με τους Ελβετούς.

Αναλυτικά, η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ανδρέας Γιαννιώτης, Δημήτρης Σκαφίδας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάγκος Βούκοβιτς, Στέφανος Ευαγγέλου, Πάπε Σισέ, Ρόντερικ Μιράντα, Λεονάρντο Κούτρης, Γιασίν Μεριά, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γιάννης Μασούρας, Δημήτρης Νικολάου

ΜΕΣΟΙ
Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Θανάσης Ανδρούτσος, Εσάν Χατζισαφί, Κώστας Φορτούνης, Μάριος Βρουσάι, Ντανιέλ Ποντένσε, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Φελίπε Πάρντο.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Δημήτρης Μάνος.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή