Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η μεγάλη μεταγραφική έκπληξη που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός

Συζητιόταν. Ακουγόταν. Τα σενάρια ήταν πολλά τις τελευταίες ώρες. Δεν ήταν μόνο η επίσκεψή του στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη (23/01) για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη. Ο πλέον Αβραάμ Παπαδόπουλος (περί ου ο λόγος) μπορεί να είναι ο επόμενος κεντρικός αμυντικός που θα αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Μπορεί ο πρώην διεθνής αμυντικός να αποχώρησε από το Λιμάνι το 2014, αλλά ουδέποτε χάλασαν οι σχέσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου. Ο 34χρονος -πλέον- στόπερ ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Βαγγέλη Μαρινάκη (αν όχι ο πιο αγαπημένος) και όταν ο Έλληνας αμυντικός είχε υποστεί τον σοβαρό τραυματισμό του, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού είχε δώσει εντολή για άμεση ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Σε αυτά τα 4,5 χρόνια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έγινε… πολίτης του κόσμου και αγωνίστηκε σε Τουρκία, Κίνα, Αυστραλία και Ιαπωνία και προφανώς θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στα ερυθρόλευκα. Μπορεί να γίνει; Προφανώς. Κατά μία πηγή μάλιστα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα, για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή έκπληξη.

Δεδομένα θα είναι μία προσθήκη που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, κυρίως στο κομμάτι των αποδυτηρίων. Άλλωστε, ο Αβραάμ ήταν ο αρχηγός της ομάδας για αρκετά μεγάλο διάστημα και κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα με τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο.

Βεβαίως, μπορεί να υπάρχει… καπνός και όχι φωτιά στην περίπτωση του Παπαδόπουλου, αλλά τα σενάρια τις τελευταίες ώρες ήταν πολλά για τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό. Μένει να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες ώρες…

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή