Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε έναν εμβληματικό οπαδό της

Δεν έχανε ματς του Ολυμπιακού. Ήταν παντού. Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στα αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Ο Μπάμπης ο «Ροδέλας» όπως χαρακτηριστικά τον ανέφεραν οι οπαδοί του Ολυμπιακούς, έφυγε την Δευτέρα και μαζί του πήρε και το χαμόγελο που σκόρπιζε σε όλους που τον είχαν γνωρίσει.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Όσο για το παρατσούκλι «Ροδέλας», αυτό του κόλλησε στις αρχές του ’90, όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλος πια ο Στράτος Αποστολάκης. Το «Στράτο ροδέλα» έκανε μια ολόκληρη εξέδρα να κυλιέται από τα γέλια και για τις επόμενες δεκαετίες αντικατέστησε εν πολλοίς το κανονικό του επίθετο.

«Το μόνο σίγουρο ότι θα κάνεις όλα τα αδέρφια μας στη θύρα 7 του παραδείσου να γελάνε! Καλό παράδεισο Μπαμπίνο» έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων και συνόδευσαν αυτή την ευχή με μία φωτογραφία του Μπάμπη ή Χαράλαμπου Σταθόπουλου όπως είναι το πραγματικό του όνομα στο μέρος που λάτρεψε όσο ζούσε… την ερυθρόλευκη κερκίδα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα ήταν από τους πρώτους που συλληπήθηκαν για το χαμό του Μπάμπη: «Καλό ταξίδι Μπάμπη. Από ψηλά θα βλέπεις πλέον τον Θρύλο μαζί με τα αδέρφια μας», αναφέρει το μήνυμα της.

localStorage.clear();


Πηγή