Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
ΑΕΚ: Το όνομα του Τάνκοβιτς φέρνουν στο προσκήνιο οι Σουηδοί

Η πλευρά Τάνκοβιτς προσέγγισε την ΑΕΚ για πιθανή συνεργασία

Η υπόθεση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα, με την ελληνική ομάδα να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, κυρίως γιατί η πλευρά του παίκτη άλλαζε διαρκώς τις οικονομικές απαιτήσεις της.

Ο Ίλια Ίβιτς είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα αν και αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν είχε 14 γκολ και 8 ασίστ σε 28 ματς με τη φανέλα της Χάμαρμπι και για τον λόγο αυτό συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων.

Το όνομα του Τάνκοβιτς επανέρχεται στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport η πλευρά του Σουηδού άσου πήρε την πρωτοβουλία και έκανε μια διερευνητική επαφή με τον τεχνικό διευθυντή του «δικεφάλου» πριν λίγες ημέρες, σε μια προσπάθεια -προφανώς- να ρίξει εκ νέου… γέφυρες επικοινωνίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ιβιτς του υπογράμμισε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τίποτα για το καλοκαίρι, από τη στιγμή που όλα παραμένουν ρευστά. Πάντως, δεν αποκλείεται όταν επανέλθει η κανονικότητα στην Ελλάδα, να υπάρξει ανταπόκριση από την πλευρά του ελληνικού συλλόγου.


Πηγή