Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Η πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή για μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Η πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή για μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Συνεχίζεται η υπόθεση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, έπειτα από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ανακληθούν τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα των δύο ομάδων, κάτι που αυτομάτως σήμαινε τον υποβιβασμό τους.

Στα γραφεία της Super League, όπου υπάρχει και αρκετά μεγάλη αστυνομική δύναμη, βρίσκονται οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Ολυμπιακού, καθώς και οι Αλέξης Κούγιας και η δικηγόρος του Πανιωνίου, η κ. Τσαγκαράκη, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τους Ακρίτες.

Όπως αναμενόταν, η Ξάνθη κατέθεσε αίτημα αναβολής. Από πλευράς ΠΑΟΚ οι κ.κ. Μπίρδας, Μαυρομάτης και Μπαλτάκος ζήτησαν το ίδιο για τουλάχιστον για μία εβδομάδα, για να περάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρομάτης τόνισε ότι «υπάρχει το ζήτημα της προσωρινής διαταγής, θέλω να πιστεύω ότι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει η διαδικασία τον αγώνα της Τούμπας. Ζητώ μια αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα».

Υπενθυμίζεται ότι, τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι Ακρίτες κατέθεσαν στο Διοικητικό Εφετείο αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ και ταυτόχρονα αίτηση προσωρινής διαταγής να μην χρησιμοποιηθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης από τα αθλητικά όργανα, μέχρι να συζητηθεί η πρώτη αίτηση από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Μετά από το αίτημα αυτό, η διαδικασία έλαβε διακοπή για μισή ώρα.


Πηγή