Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η πρόταση γάμου σε αγώνα μπάσκετ δεν πήγε καθόλου καλά: Επική «χυλόπιτα» στο Ζενίτ-Παρτιζάν [βίντεο]

Κάθε άλλο παρά καλή αποδείχθηκε η ιδέα ενός άνδρα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ.

Συνήθως, αυτές οι κινήσεις πηγαίνουν καλά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην εξελιχθούν όλα βάσει σχεδίου. Και εάν το πράγμα στραβώσει, τότε όχι μόνο μένει η «χυλόπιτα», αλλά και η μεγάλη πίκρα πως αυτό συνέβη σε δημόσια θέα… Σε σημείο που μπορεί να γίνει… viral για τους εντελώς λάθος λόγους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άνδρας, λοιπόν, έκανε κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στο ματς της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με αντίπαλο την Παρτιζάν, για το Σούπερ Καπ της VTB League, πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από αρνητικό.

Αφού πρώτα έσκυψε, στη συνέχεια έβγαλε το δαχτυλίδι, ενώ όλος ο κόσμος μέσα στο γήπεδο έβλεπε την πρόταση μέσω των matrix. Η αντίδραση της γυναίκας, όμως, δεν ήταν αυτή που θα ήλπιζε. Εκείνη είπε «όχι» και γνωρίζοντας ότι όλο αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αμήχανο, έσκυψε το πρόσωπό της και φάνηκε να δακρύζει.

Όσο για τον επίδοξο γαμπρό, αποχώρησε από το γήπεδο και άφησε την κοπέλα στις κερκίδες… Ωστόσο, το όλο συμβάν ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο στη διαχείριση και για τους δύο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή