Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Εκτάκτως σε νοσοκομείο στην Αργεντινή ο Μαραντόνα

Η πρώτη φωτογραφία του Μαραντόνα μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο

Η πορεία της υγείας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πάει καλά, αλλά για να πάει καλύτερα θα πρέπει να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος στις 30 Οκτωβρίου γιόρτασε τα 30ά γενέθλια του, έχει περάσει μια ζωή γεμάτη καταχρήσεις και δεν μπορεί να βάλει ένα τέλος, όπως φαίνεται.

Μπορεί να τη γλίτωσε ξανά, αυτή τη φορά έχοντας υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα που έδειξε η αξονική τομογραφία, αλλά οι δικοί του άνθρωποι ανησυχούν για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και γι’ αυτό παίρνουν μέτρα. Ποια είναι αυτά; Η μετάβασή του, αμέσως, σε κλινική αποτονίξωσης, ώστε να ξεπεράσει τον εθισμό του.

«Ο Ντιέγκο είναι υγιής και θέλει να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Είναι προγραμματισμένο ότι θα βγει από το νοσοκομείο μέσα στην ημέρα. Το καλό είναι πως ο Ντιέγκο είναι μαζί μας, είναι σταθερός. Πέρασε ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και πιστεύω πως ήταν ένα θαύμα ότι ανακάλυψαν το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του, το οποίο θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή. Παίρνει εξιτήριο και πάει σε κλινική αποτοξίνωσης», τόνισε ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα.

Μέχρι να γίνει αυτό, πάντως, οι απανταχού οπαδοί του Ντιέγκο μπορούν να χαμογελάσουν, βλέποντας και τον Αργεντίνο να κάνει το ίδιο στην παρακάτω φωτογραφία, η οποία είναι η πρώτη μετά την επέμβαση που έκανε.




Πηγή