Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

«Η Σπαρτάκ πηγαίνει στην κόλαση»

Μια πολύ δύσκολη αποστολή θεωρούν οι Ρώσοι το αυριανό παιχνίδι της Σπαρτάκ Μόσχας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το πρώτο από τα δύο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Μάλιστα, στέκονται στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του «δικεφάλου» στην Τούμπα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντμίτρι Ζελένοφ, ο δημοσιογράφος που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ιστοσελίδας «sport-express.ru», περιγράφει την ατμόσφαιρα της Τούμπας ως… κόλαση, στην οποία «σημειώνεται ρεκόρ ντεσιμπέλ».

Παράλληλα, τονίζει ότι οι οπαδοί της ρωσικής ομάδας θα είχαν την ευκαιρία για «ένα υπέροχο ταξίδι», σε «μια αρχαία πολύχρωμη πόλη, με το θερμόμετρο στους 30 βαθμούς, το Άγιο Ορός δίπλα, με αποκορύφωμα την πολύβουη Τούμπα». Ωστόσο, τα επεισόδια στο Μπιλμπάο την προηγούμενη σεζόν, έφεραν την τιμωρία της Σπαρτάκ, με τους φίλους της να μην μπορούν να ταξιδέψουν στα πρώτα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε ένα ακόμη, εάν αυτό δεν είναι παιχνίδι ομίλων Champions League.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι οι Ρώσοι έρχονται λίγο… ψαρωμένοι και πως ο κόσμος του θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά τον «12ο παίκτη», καθώς ήδη από χθες υπάρχει sold out, για το ματς που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00.

localStorage.clear();


Πηγή