Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Η συγκίνηση για τον Στέλιο Σεραφείδη που πηγαίνει στη γη των προγόνων του

Η συγκίνηση για τον Στέλιο Σεραφείδη που πηγαίνει στη γη των προγόνων του

ΑΕΚ, έπειτα από την ήττα 1-3 στην Αθήνα, ψάχνει απόψε στην Τραπεζούντα το «θαύμα», ώστε να είναι εκείνη στους ομίλους του Europa League. Το βασικό, βέβαια, για τους «κιτρινόμαυρους» κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, είναι να δείξουν μια πολύ πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Την αποστολή της Ένωσης δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει ο Στέλιος Σεραφείδης. Ο άνθρωπος που παρακολουθεί την Ένωση σε χιόνια, βροχές, καλοκαιρίες και καύσωνες, που δεν μπορεί να φύγει από το πλευρό της, δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί και στο μέρος από το οποίο κατάγεται, από τη γη των προγόνων του.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία με ανάρτησή της στα social media, σχολίασε: «Επιστροφή με συγκίνηση για τον μεγάλο Στέλιο Σεραφείδη στη γη των προγόνων του με τους παππούδες του να είναι γεννημένοι στην Κερασούντα και τους γονείς του να έχουν γνωριστεί στη Σαμσούντα, όπου και γεννήθηκε ο μεγάλος του αδερφός πριν η οικογένειά του να μετεγκατασταθεί στην Αθήνα».

Ο βετεράνος τερματοφύλακας και για πολλά χρόνια μέλος του τεχνικού επιτελείου στα τμήματα υποδομής της Ένωσης είναι 84 χρονών, ωστόσο τέτοιου είδους ταξίδια είναι… παιχνιδάκι για εκείνον.


Πηγή