Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Η συγκινητική στιγμή που ο Μάνταλος παρηγορεί τον 18χρονο τερματοφύλακα του Ατρόμητου

Η συγκινητική στιγμή που ο Μάνταλος παρηγορεί τον 18χρονο τερματοφύλακα του Ατρόμητου

Ο Χρήστος Μανδάς ήταν ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του χθεσινού ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ. Ο 18χρονος τερματοφύλακας των Περιστεριωτών έκανε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες παικτών της Ένωσης, ωστόσο υπέπεσε και σε ένα σημαντικό λάθος, με το οποίο ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε το 2-1 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο νεαρός γκολκίπερ δεν μπορούσε να κρύψει τη στενοχώρια του στο τέρμα που σημείωσε ο Πορτογάλος επιθετικός στο 71ο λεπτό, έπειτα από την κακή αντίδραση που είχε στη φάση. Ο αρχηγός του «δικεφάλου», Πέτρος Μάνταλος, αμέσως μετά πήγε προς το μέρος του να τον παρηγορήσει, σε μια πολύ όμορφη και ταυτόχρονα συναδελφική κίνηση.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, ανάρτησε μια φωτογραφία από τη στιγμή που ο Μάνταλος παρηγορεί τον Μανδά, με την ανάρτησή του να συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Αυτή είναι η δική μας ΑΕΚ! Αυτός είναι ο δικός μας αρχηγός! Αυτό είναι το δικό μας ποδόσφαιρο! Διαφορετικοί θα είμαστε πάντα και δύσκολα θα μας καταλάβετε».


Πηγή