Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η σύσκεψη στο Καραϊσκάκη μετά το ματς με την Λεγανές

Παρουσία των Καρεμπέ και Μοντέστο υπήρξε ένα… μίνι meeting για αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα μετά το ματς με την Λεγανές. Ο κεντρικός χαφ παραμένει ένα βασικό μέτωπο όπου γίνεται προσπάθεια ενώ το φιλικό είδε από κοντά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ποδοσφαιράνθρωποι όπως ο Καρεμπέ προφανώς και δεν είναι… χθεσινοί στον χώρο και αντιλαμβάνονται πλήρως ανά πάσα ώρα και στιγμή τις ανάγκες μίας ομάδας αλλά και που θέλει βελτίωση.

Το 0-0 με την Λεγανές ήταν ένα θετικό δείγμα για τον Ολυμπιακό από ανασταλτικής και τακτικής πλευράς ωστόσο στο κομμάτι της δημιουργίας και στα τελειώματα φάσεων υπήρξαν ζητήματα. Γεγονός που προφανώς και είδαν στον Ολυμπιακό. Μετά το ματς στο Φάληρο υπήρξε μία… μίνι σύσκεψη με Καρεμπέ – Μοντέστο και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας.

Η κουβέντα των ανθρώπων του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα αφορά δύο σκέλη: το αγωνιστικό και τον βασικό στόχο της πρόκρισης σε βάρος της Λουκέρνης και το μεταγραφικό με κυρίαρχο μέτωπο την ενίσχυση στον άξονα με τουλάχιστον έναν χαφ. Αυτό που υπάρχει ως πληροφόρηση και κλίμα τις τελευταίες ημέρες πάντως είναι πως ήδη γίνεται μία νέα σοβαρή προσπάθεια για κεντρικό χαφ και ότι άμεσα μπορεί να έχουμε εξελίξεις… Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι παρών στο γήπεδο για να δει το φιλικό ήταν και ο κ. Μαρινάκης.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή