Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θέτει υποψηφιότητα για 18άδα κόντρα στον Άρη ο Ουάρντα

Μια από τις «ειδήσεις» της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (18/10) στη Νέα Μεσημβρία ήταν και η επιστροφή του Αμρ Ουάρντα σε κανονικούς ρυθμούς, μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ της ομάδας.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα και στο οικογενειακό διπλό, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Άρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει, εδώ και καιρό, πως περιμένει από τον Ουάρντα να του δείξει εντός και εκτός γηπέδου στο γήπεδο ότι έχει αλλάξει μυαλά και έχει αντιληφθεί το πως πρέπει να κινείται ως μέλος της ομάδας. Και προτού φύγει για τις υποχρεώσεις του στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου, όπου τα πήγε εξαιρετικά με γκολ και ασίστ, συμμετείχε στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ωστόσο θα χρειαστεί να προσπαθήσει κι άλλο για να αντιστρέψει το κλίμα και κυρίως να πείσει τον Ρουμάνο προπονητή ότι έχει βάλει μυαλό και έχει συνετιστεί μετά τη σιωπηρή τιμωρία του.

Το ερώτημα «θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη», θα απαντηθεί μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης το Σάββατο (20/10) όταν και ο Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την 18αδα του «Δικεφάλου», με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή να έχει συμπληρώσει σχεδόν ένα μήνα απουσίας από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε στην αποστολή και πήρε χρόνο συμμετοχής, ως αλλαγή, ήταν το εντός έδρας ματς με την Τσέλσι για το Γιουρόπα Λιγκ στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή