Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

«Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Απόλυτα προετοιμασμένοι για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Super League, θα είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως τόνισε στην κάμερα της AEK TV ο Τάσος Μπακασέτας μετά το ματς με την Μπενφίκα.

Ο διεθνής άσος χαρακτήρισε το ντέρμπι, ένα παιχνίδι – βαρόμετρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ για την ήττα από τους Πορτογάλους σημείωσε πως μένει η πίκρα του αποτελέσματος, καθώς πάντα η Ένωση παίζει για τη νίκη.

«Ανταπεξήλθαμε παρά τις δυσκολίες. Όταν στο 15’ χάνεις 0-2, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα… Επιβάλαμε τον ρυθμό μας, αλλά στο τέλος μένει μια πικρή γεύση, γιατί πάντα σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Θεωρώ ότι πήραμε πάρα πολλά θετικά στοιχεία από το παιχνίδι, που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.

Για το ματς της Κυριακής δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο, αλλά και ο κόσμος ξέρει τι σημαίνει για εμάς. Θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι που θα είναι βαρόμετρο για την συνέχεια του πρωταθλήματος», τόνισε ο Μπακασέτας.

Με τον Νίκλας Χουλτ να σημειώνει από την πλευρά του: «Η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν καλή, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές. Οι δύο επόμενοι αγώνες με Μπάγερν είναι οι δυσκολότεροι του ομίλου, αλλά πρέπει να μάθουμε από τα ματς με Άγια και Μπενφίκα και ίσως να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

localStorage.clear();


Πηγή