Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Θηρία» κοιτάει για τη θέση του φορ ο Παναθηναϊκός

Λίγα 24ωρα έμειναν για το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό ακόμη να ψάχνει τον άνθρωπο που θα του προσφέρει το εύκολο γκολ. Όπως προκύπτει, στο «τριφύλλι» εξετάζονται τρεις περιπτώσεις, οι δύο από Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα LiveSport αναφέρει ότι στη λίστα της ομάδας του Γιώργου Δώνη βρίσκονται οι Σεΐχ Ντιαμπατέ και Λασινά Τραορέ.

Ο Ντιαμπατέ είναι 30 χρονών και απασχολεί έντονα τον Νίκο Νταμπίζα, έχοντας στα «συν» του το γεγονός ότι γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και είναι παίκτης που δεν μαρκάρεται εύκολα. Ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι ανήκει στην Οσμανλίσπορ και η συνεργασία του με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται το 2019.

Τότε λήγει και το συμβόλαιο του Τραορέ με τη Μονακό. Ο ύψους 2,03μ. φορ διακρίνεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, όμως είναι καλός και με την μπάλα στα πόδια. Την προηγούμενη σεζόν δεν τα πήγε καλά με την Αμιάν, που δόθηκε δανεικός, αλλά έχει τα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντα στα υπόψιν είναι και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, με δυνατότητα να παίζει και στα πλάγια, Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός. Ωστόσο, και εκείνος έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός δεν πηγαίνει στις λύσεις δανεικών, παρά μόνο σε ελεύθερους με ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα που τον παραχώρησε.


Πηγή