Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ιγκουαΐν: Με έδιωξαν με άσχημο τρόπο από τη Γιουβέντους

Πικρία για την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους, κατάσταση που τον στεναχωρεί στη Νάπολι, κίνηση – ματ της Μίλαν έναντι της Τσέλσι και… υπόσχεση για να πει κάποια πράγματα όπως πρέπει στο μέλλον. Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν «απασφάλισε», μιλώντας για τις εξελίξεις στην καριέρα του και αναφέρθηκε εκτενώς για τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, όσα έζησε, όσα τον στεναχώρησαν και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει με τους «παρτενοπέι».

Ο Αργεντινός νυν επιθετικός της Μίλαν, ανέφερε στη Gazzetta dello Sport:

Για την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους: «Από τον τελικό του Κυπέλλου και μετά, είχα καταλάβει πως κάτι συνέβη… Δεν ήθελα να φύγω και η απόφαση δεν ήταν δική μου, αλλά μετά πήραν τον Ρονάλντο. Έδωσα τα πάντα στη Γιουβέντους και κατέκτησα τίτλους. Μου είπαν ότι δεν μπορούσα πλέον να μείνω στην ομάδα και ήθελαν να βρούμε μια λύση. Η καλύτερη λύση ήταν η Μίλαν.

Με έδιωξαν από τη Γιουβέντους με άσχημο τρόπο, αλλά γενικότερα μου φέρθηκαν σωστά και οι άνθρωποι της ομάδας και οι οπαδοί. Ακόμα έχω αισθήματα για τη Γιουβέντους. Δέθηκα με την ομάδα».

Για τη Μίλαν και το ενδιαφέρον της Τσέλσι: «Στη Μίλαν με θέλησαν πολύ από την πρώτη στιγμή και με έπεισαν. Αυτή ήταν η διαφορά με την Τσέλσι. Με ήθελε και η Τσέλσι αλλά αισθάνθηκα πως η Μίλαν το εννοούσε και ήθελε να με έχει».

Για το μίσος του κόσμου της Νάπολι και το αφεντικό του κλαμπ: «Όλοι είχαν προβλήματα με τον ιδιοκτήτη της Νάπολι, αλλά φταίμε εμείς, όχι αυτός. Όλοι είπαν άσχημα λόγια. Οι οπαδοί με μισούν, αλλά εγώ πέρασα υπέροχα χρόνια στη Νάπολι. Κάποια στιγμή θα μιλήσω και θα πω όσα πρέπει…».

Για τον Τζενάρο Γκατούζο: «Σε κοιτάζει στα μάτια και καταλαβαίνεις το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Αγαπάει πολύ την μπάλα. Θα πέθαινε για τους ποδοσφαιριστές του και δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που θα το έκαναν αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή