Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Ιστορική βραδιά για την ΑΕΚ: Πρώτο ματς στην OPAP Arena, με αντίπαλο τον Ιωνικό

Ιστορική βραδιά απόψε για την ΑΕΚ, καθώς θα παίξει για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο, την OPAP Arena, με αντίπαλο τον Ιωνικό (20:00, Cosmote Sport 1).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, μετά τα λαμπερά εγκαίνια του νέου γηπέδου, θέλει τη νίκη για να περάσει μόνη στη δεύτερη θέση της Super League, με τον Αργεντινό προπονητή να μην μπορεί να υπολογίζει στους Γιόνσον, Τζαβέλλα και Χατζισαφί. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Σιντιμπέ, που όμως θα μείνει στον πάγκο, αφού η ενδεκάδα του Αλμέιδα θα αποτελείται -κατά πάσα πιθανότητα- από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Μοχαμαντί, Ελίασον, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Γκαρσία. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν πάντως και οι Τσούμπερ, Άμραμπατ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον Ιωνικό, που βρίσκεται στην τελευταία θέση, εκτός δράσης είναι οι Τσιγκρίνσκι και Άοσμαν, που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών.

Στο άλλο ματς της ημέρας, στις 18:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό (μετάδοση από Novasports Prime). Εκτός για τους γηπεδούχους οι Ριένστρα, Μπιλμπάο, Κόντε και Λεό, χωρίς κανένα πρόβλημα οι Αγρινιώτες.


Πηγή