Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Serie A: Η Λάτσιο νίκησε και την

Ιταλία – Κορονοϊός: Σκόρδα και σοκολάτες επιστρατεύει η Λάτσιο για την καταπολέμηση της νόσου

Στο στρατόπεδο της Λάτσιο καταστρώνουν ήδη το σχέδιό τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό των παικτών τους.

Συγκεκριμένα, ένα «μενού» από θεραπείες ετοιμάζει για τους παίκτες στην μετά Covid-19 εποχή η ομάδα της Ρώμης που βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου της Serie A μαζί με την Γιουβέντους. Εκτός από βιταμίνες, αυτό περιλαμβάνει σκόρδα και σοκολάτα.

Επί του παρόντος, το επικρατέστερο σενάριο για την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις αναφέρει ως καταλυτική ημερομηνία την 4η του Μάη. Ενώ, για τους αγώνες φαίνεται πως σέντρα θα γίνει στις 27-31 του μήνα αρχής γενομένης από τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οπως προκύπτει την Il Giornale, η Λάτσιο έχει σκοπό να κάνει extra βήματα για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα των παικτών της και για να το πετύχει αυτό έχει σχεδιάσει να χορηγεί βιταμίνες C και D, αλλά και ασπιρίνες, σκόρδο και σοκολάτες. Η εφημερίδα τονίζει ότι το σκόρδο κρατά χαμηλά την πίεση και ότι η σοκολάτα βοηθά την πνευματική υγεία σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή.


Πηγή