Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στη Νεάπολη, στην πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής της Super League

H πρώτη «λευκή» ισοπαλία στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League σημειώθηκε στη Νεάπολη, με τον Ιωνικό και τον Λεβαδειακό να μένουν στο 0-0.

Στην πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής, οι δύο πανηγύρισαν με αυτόν τον τρόπο τους πρώτους βαθμούς στη Super League 2022-23, μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα.

Πρώτο 0-0 στη Super League 2022-23 παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες

Ο Ιωνικός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και με πρωταγωνιστή τον Άοσμαν προσπάθησε να ανοίξει γρήγορα το σκορ. Στο 8′ ο Σύριος είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 11′ η εκτέλεση φάουλ του βρήκε δοκάρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Λεβαδειακός έγινε απειλητικός στο 13′, όταν ο Κωνσταντινίδης αστόχησε μέσα στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες κατέβασαν ταχύτητα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά τα μακρινά σουτ τους δεν ανησύχησαν τον Ιωνικό, που ανέβασε και πάλι στροφές, είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Άοσμαν, Μασάς (66΄Λοβέρα), Ρομαό, Αντούνες, Μεντόσα (66΄Μεντόσα), Μάντζης, Ιωαννίδης (66΄Ελευθεριάδης).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος (64΄Μπαχανάκ), Βινίσιους (85΄Λιάγκας), Βήχος, Μουτίνιο(46΄Λούα Λούα), Μεχία, Μπελμόντ, Βρακάς (85΄Τσιριγώτης), Δούμτσιος, Συμελίδης (75΄Χάμοντ).


Πηγή