Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κάνιας: Να επιστρέψουμε νικητές στη Θεσσαλονίκη

Τις δυσκολίες του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό επισήμανε ο Κάνιας, που όμως δήλωσε αισιόδοξος για νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κάνιας στο περιθώριο της βράβευσής του για την γκολάρα κόντρα στη Βασιλεία έχουν ως εξής:

Για το γκολ του απέναντι στη Βασιλεία: «Όταν σούταρα περίμενα ότι η μπάλα θα πάει προς το τέρμα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γκολ».

Για το ότι δοκιμάζει περισσότερο τα πόδια του: «Η θέση μου είναι του αμυντικού μέσου, οπότε δεν είχα την δυνατότητα να βρίσκομαι στην αντίπαλη περιοχή. Με τον Λουτσέσκου έχουμε περισσότερο την κατοχή και μου παρουσιάζεται η ευκαιρία να σουτάρω περισσότερο και είμαι χαρούμενος για αυτό».
Για τους Κρέσπο-Πασχαλάκη: «Είναι αυτοί που με προστατεύουν όταν βγαίνω μπροστά. Ξέρουμε ότι έχουμε τα νώτα μας καλυμμένα. Είναι όμορφο και αισθάνομαι άνετα όταν έχω συμπαίκτες όπως ο Κρέσπο και ο Πασχαλάκης».

Για τον παίκτη που κάνει τις περισσότερες πλάκες στα αποδυτήρια: «Νομίζω ότι ο καθένας από την πλευρά του έχει την… τρέλα του. Ο Κρέσπο έχει την δική του ικανότητα να δημιουργεί πλάκες στα αποδυτήρια».

Για τον Κρέσπο: «Και την προηγούμενη σεζόν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και φέτος έχει ξεκινήσει καλά. Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν και είμαι χαρούμενος που πήρε αυτό το βραβείο».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Σχετικά με τους παίκτες που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου, με τον Μαουρίσιο παίζουμε μαζί αρκετά παιχνίδια και έχουμε αναπτύξει επικοινωνία. Έχω ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αισθάνομαι καλά στο γήπεδο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω η ομάδα να είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και νοοτροπία νικητή στο Καραϊσκάκης. Έχουμε την ψυχολογία και τη νοοτροπία που χρειάζεται. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε νικητές στη Θεσσαλονίκη».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή