Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κίνδυνος για -3 στην ΑΕΛ εάν δεν καλύψει τις οφειλές στον Ντέλετιτς

Κίνδυνος για -3 στην ΑΕΛ εάν δεν καλύψει τις οφειλές στον Ντέλετιτς

Τον κίνδυνο αφαίρεσης τριών βαθμών από τη βαθμολογία της Super League 1 αντιμετωπίζει η ΑΕΛ, εφόσον εντός τριών εργάσιμων ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν καλύψει τις οφειλές στον Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος πλέον φορά τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ” , μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Δημητρίου ΤΑΪΡΗ του Νικολάου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 342/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.” την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 121/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Αντωνίου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Παράσχου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 276/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.” την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 124/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ του Σωτηρίου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 264/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

– Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ.”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μίλος ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ (MILOS DELETIC) του ΜΙΟΜΙΡ (MIOMIR), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό (i.) της 287/2019 τελεσίδικης γι’ αυτήν απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. και (ii.) της 102/2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. (με τριμελή σύνθεση), την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Απορρίπτει την αίτηση του ΒΕΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (VELA JUNIOR) του ΤΖΙΟΥΖΕΠΠΕ (GIUSEPPE), αναγνωρισμένου διαμεσολαβητή μεταγραφών ποδοσφαίρου, κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία “Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ.”, ως απαράδεκτη λόγω πρόωρης ασκήσεώς της».


Πηγή