Τρίτη , 29 Σεπτέμβριος 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ζητά την επιβολή διετούς απαγόρευσης εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε με καταγγελία τη διετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο δεύτερος τελικός της Basket League έχει… τρίτο ημίχρονο. Με τον Ολυμπιακό να ζητά επίσημα, μετά από καταγγελία προς τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι «ερυθρόλευκοι», με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν πως ζήτησαν την επιβολή διετούς απαγόρευσης εισόδου στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς και πρόστιμο 100.000 ευρώ, για την είσοδό του στο Glass Floor του T-Center, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου στο Game 2.

Το ίδιο πρόστιμο ζητά να επιβληθεί και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, που επικράτησε και έκανε το 1-1 στη σειρά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Με τη σημερινή καταγγελία της προς τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά την επιβολή διετούς απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και προστίμου 100.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, επικαλούμενη και τις επιβαρυντικές περιστάσεις της υποτροπής που προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας.

Επιπλέον, ζητά για τον ίδιο λόγο την επιβολή προστίμου 100.000 ευρώ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Επική ατάκα του Τρινκίερι: «Έχω πει στους παίκτες μου πως το πιο σημαντικό είναι τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα μετά τη…»

Κεφάτος στη συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού …

Daily-News.GR