Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Να επαναφέρετε τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου

Χθες, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία στη Euroleague, για τα όσα φέρεται ν α έγιναν από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τις ατάκες του προς τους δύο από τους τρεις διαιτητές.

Σήμερα, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησαν ότι ενημέρωσαν σχετικά τον πρόεδρο και CEO της Λίγκας, Τζόρτνι Μπερτομέου, καθώς και όλα τα μέλη της διοργανώτριας Αρχής και ζητούν επαναφορά των ποινών για τον διοικητικό ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ, μέσω νέας πειθαρχικής διαδικασίας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

«Την Κυριακή (11/11) η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μέσω της οποίας του γνωστοποίησε την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε σ’ όλα τα μέλη του Board, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τον κ. Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούργια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα».

localStorage.clear();


Πηγή