Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Καρέρα: Δεν απαντάω για την αλλαγή του Λιβάια

Καρέρα: Δεν απαντάω για την αλλαγή του Λιβάια

Ο Μάσιμο Καρέρα μετά την ήττα από την Μπράγκα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και το πλήρωσε ενώ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για την αλλαγή στην αλλαγή του Λιβάια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν ήταν δίκαιη η νίκη της Μπράγκα: «Στο πρώτο μέρος ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο ματς κόντρα στην Μπράγκα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, η Μπράγκα το έκανε. Δεχθήκαμε τρία γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει».

Για την αλλαγή στην αλλαγή του Λιβάια: «Καμία απάντηση».

Νωρίτερα στην κάμερα της Cosmote TV ο Καρέρα τόνισε:

«Αυτό το γκολ στο πρώτο ημίχρονο άλλαξε την ισορροπία του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή, την χάσαμε και ήρθε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκόλεψαν τα πράγματα περισσότερο, γιατί πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην φάση της κατοχής της μπάλας. Επιθετικά θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα τις φάσεις. Σε τιμωρεί αυτό το επίπεδο. Δυστυχώς δεν το κάναμε Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο κομμάτι της κατοχής και να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Θέλουμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση. Δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας όταν χάναμε τη μπάλα. Ηταν πολύ εύκολα τα γκολ που δεχθήκαμε».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή