Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

«Καρέ» από την Πλατεία εξετάζει ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο Πανιώνιος να μην ξεκίνησε καλά την τρέχουσα σεζόν, αλλά πλέον έχει πάρει τα πάνω του, με κάποια πολύ σημαντικά αποτελέσματα και κινείται στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ενώ -κλασικά- αναδεικνύει και μεγάλους πρωταγωνιστές.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν περνούν… αδιάφοροι από τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό ήδη να έχει βάλει στην ατζέντα του κάποια ονόματα. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αυτά είναι τέσσερα στον αριθμό.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Πιο συγκεκριμένα…

Πρώτος στόχος είναι ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πρωταγωνιστεί και αυτήν τη σεζόν με πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν «κυκλώσει» τα ονόματα των Σρντναν Σπιριντόνοβιτς, που διακρίνεται για την ταχύτητά του και την τεχνική του κατάρτιση και Φιορίν Ντουρμισάι, ενός δυναμικού επιθετικού, με τρία γκολ μια ασίστ σε 11 ματς της Super League.

Αυτός που συμπληρώνει την τετράδα είναι ο Αμπντελαγέ Κεϊτά, που μπορεί να παίξει ως αμυντικός χαφ και ως κεντρικός χαφ. Μάλιστα, την προηγούμενη σεζόν ήταν συμπαίκτης με τον Μαντί Καμαρά στην Αζαξιό. Οπότε, αυτή η επιλογή έχει… αποτύπωμα Φρανσουά Μοντέστο.

Μένει να φανεί το πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για αυτές τις περιπτώσεις και αν θα κάνει κίνηση τον Ιανουάριο, ή ακόμη νωρίτερα, καθώς δεδομένα δεν παίζει μόνος του…

localStorage.clear();


Πηγή