Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Καραπαπάς: Γελοιότητες και ψέματα όπως με κάποιον που φοράει φούστες

Απάντηση σε όσα διέρρευσαν στα «πράσινα» ρεπορτάζ, σχετικά με τα παράπονα που έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, πως από τον πάγκο του Ολυμπιακού φώναζαν -με πρώτο τον Κώστα Καραπαπά- προς την αντίπαλη πλευρά, ώστε να γίνει η αλλαγή του Σωκράτη Διούδη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έδωσε μέσω Facebook ο διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς κατηγορεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως έφυγαν από το Καραϊσκάκη και μετά «κάνουν «καταγγελίες» ενώ μια ώρα πριν μας έσφιγγαν το χέρι με τα δυο τους χέρια», μια στάση που -όπως τονίζει- δεν είναι πρωτόγνωρη για εκείνον, καθώς «θυμάμαι και με έναν που φοράει φούστες έτσι έγινε…».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Αναλυτικά το ποστ αναφέρει:

«Η διαφορά μας είναι ότι εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ τις δηλώσεις μας τις κάνουμε στις ξένες έδρες.

Άλλοι φεύγουν και μετά κάνουν «καταγγελίες» ενώ μια ώρα πριν μας έσφιγγαν το χέρι με τα δυο τους χέρια.

Και δεν αναφέρομαι σε όλους φυσικά απο την αποστολή του ΠΑΟ. Για παράδειγμα ο κύριος Σαραβάκος (τονίζω το κύριος) δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.

Ξέρετε ότι ο Σαραβάκος έρχεται κάθε χρόνο μόνος του με το αυτοκίνητο του στο γήπεδο μας; Ναι! Στη… ζούγκλα του Καραισκάκη.

Αλλά φυσικά αυτό δε θα το δείτε γραμμένο στα σάιτ…

Δεν αναφέρομαι λοιπόν σε όλους.. Αλλά σε κάποιους, που κάνουν μεροκάματα με τέτοιες γελοιότητες και με ψέμματα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Θυμάμαι και με έναν που φοράει φούστες έτσι έγινε… Εμείς στις γειτονιές μας μάθαμε αλλιώς απο μικροί… Μπορεί να κάνουμε λάθη, να ξεφεύγουμε ενίοτε (δε μας κατηγόρησε κανείς για πραότητα η αλήθεια είναι) αλλά δεν είμαστε σαν εσάς».

localStorage.clear();


Πηγή