Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Καρβαλιάλ: Όποιος φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάνει ο Κάρλος Καρβαλιάλ στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα… βουτήξει αμέσως στα βαθιά, αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγηση των Πειραιωτών σε ένα κομβικό παιχνίδι, αυτό της Πέμπτης (14/12, 22:00) στο Καραϊσκάκης με αντίπαλο τους Σέρβους, που θα κρίνει ποιος από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό «ταξίδι» μέσω του Conference League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Καρβαλιάλ υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να επιφέρει μεγάλες αλλαγές σε τόσο σύντομο διάστημα, ενώ υποσχέθηκε ότι όποιος παίξει θα πρέπει να δώσει τα πάντα για το στόχο της πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Είμαστε έτοιμοι, είναι πολύ σημαντικό ματς. Έχουμε την ευφυΐα να καταλάβουμε τα θετικά μας και ό,τι έχει γίνει σωστό έως τώρα για να τα εκμεταλλευτούμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε επειδή δεν παίξαμε στο πρωτάθλημα, αλλά και είναι μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ένα ματς σημείο αναφοράς να προηγηθεί», σχολίασε αρχικά ο Καρβαλιάλ.

«Σεβόμαστε την Τόπολα, είναι δυνατή ομάδα, η ισοπαλία μας εξυπηρετεί, όμως με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο έχουμε προετοιμάσει την ομάδα για να νικήσει», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του μειονεκτεί που θα παίξει χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων της, απάντησε ότι «δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την προσέγγισή του στον αγώνα; «Όχι, δεν θα σας πω την ενδεκάδα. Πρώτα οι παίκτες πρέπει να τη μάθουν. Τις τελευταίες 10 ημέρες όλη η συγκέντρωσή μας είναι να νικήσουμε αυτό το ματς. Δεν γίνεται να αλλάξουμε τα πάντα. Θα ήταν ανόητος όποιος το πίστευε αυτό. Έχουμε κοιτάξει τα στοιχεία που πρέπει για το ματς και μετά θα κοιτάξουμε κι άλλες αλλαγές».


Πηγή