Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Καταγγέλει προπηλακισμούς από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει τόσο την διαιτησία, όσο και τους παράγοντες του ΠΑΟΚ για προπηλακισμούς, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην ανακοίνωσή τους μετά το 2-2 στη Τούμπα, σχολιάζουν πως το αποτέλεσμα κρίθηκε από δύο λάθη των διαιτητών και ανέφερε πως άνθρωποι των γηπεδούχων τους προπηλάκισαν, βρίζοντάς τους χυδαία, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
«Από την αρχή της εφετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός αποτελεί μόνιμο θύμα της διαιτησίας. Ακόμα και η χρήση του VAR φαντάζει σαν να ανακαλύφθηκε ένας νέος τρόπος για να αδικείται η ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι δεν καταφεύγει σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις σχετικά με τη διαιτησία. Αλλά σίγουρα δεν μπορεί σε κάθε αγωνιστική να αποτελεί θύμα λαθών της διαιτησίας.
Σήμερα στην Τούμπα είδαμε το αποτέλεσμα να κρίνεται από δύο λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Δόθηκαν 5 λεπτά καθυστερήσεις σε παιχνίδι που είχε δύο αλλαγές στο ημίχρονο και καμιά χρήση VAR, δεν καταλογίστηκε πεντακάθαρο φάουλ στον Περέα στις καθυστερήσεις και τέλος στο 5.20 έξτρα χρόνου δόθηκε πέναλτι σε μια αμφισβητούμενη φάση.

Επίσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να καταγγείλει όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα στην είσοδο των αποδυτηρίων, που σε κάθε περίπτωση απέχουν παρασάγγας από την έννοια της φιλοξενίας και της ποδοσφαιρικής προόδου που επιδιώκει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου από ανθρώπους του ΠΑΟΚ οφείλουν να εκλείψουν από τα γήπεδα, εάν πραγματικά υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


Πηγή