Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Καταθέτει πρόταση για την αγορά του Οικονόμου η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς και πέρα από το αν θα αποφασίσει για επιπλέον ενίσχυση με αμυντικό χαφ και εξτρέμ, βάζει μπροστά και τα άλλα ζητήματα που «τρέχουν». Αυτά αφορούν την έλευση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς στην Αθήνα προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία και με τον Βόσνιο μέσο για το καλοκαίρι, την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες για ακόμη τρία χρόνια, αλλά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου με κανονική μεταγραφή από την Μπολόνια.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας θέλει να ενεργοποιήσει από τώρα την οψιόν αγοράς του, η οποία ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ, και όπως είναι γνωστό έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να κλείσει θετικά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Μάλιστα, το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνεται και από την Ιταλία, με την τοπική Corriere της Μπολόνια να υπογραμμίζει ότι ήδη η Ένωση έχει έρθει σε επικοινωνία με τους «Ροσομπλού», εκφράζοντας την επιθυμία να κρατήσει τον Έλληνα στόπερ.

Στον σύλλογο της Μπολόνια, όπως τονίζεται, περιμένουν σύντομα την ΑΕΚ να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την αγορά του Οικονόμου, με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο της οψιόν που είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι κατά τον δανεισμό του στους κιτρινόμαυρους. Από την πλευρά της η Μπολόνια είναι θετική στο να ανάψει το πράσινο φως, χρησιμοποιώντας τα χρήματα που θα εισπράξει για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή