Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κατερίνα Στεφανίδη: Νέα ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις -«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι;» | ΣΠΟΡ

Η Κατερίνα Στεφανίδη τοποθετήθηκε εκ νέου στο twitter σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε μετά τις αναρτήσεις της για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαρία Σάκκαρη.

Τα προ ημερών «τιτιβίσματά» της χρυσής Ολυμπιονίκης του Ρίο έφεραν αρκετές και ίσως έντονες αντιδράσεις στα social media. H ίδια με νέες αναρτήσεις δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα έγιναν αφότου εξέφρασε την άποψη πως ο Μίλτος Τεντόγλου θα έπρεπε να βραβευτεί ως ο αθλητής της χρονιάς από τον ΠΣΑΤ ακι όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» έγραψε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Εγώ είπα ότι η Σάκκαρη ήρθε και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες παρόλο που είναι σε άθλημα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους είναι κάπως αδιάφοροι. Φαντάζομαι αυτό δεν γράφτηκε κάπου», τόνισε στη συνέχεια θέλοντας να απαντήσει σε σχόλιο χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Στεφανίδη με αναρτήσεις της στο Twitter αναρωτήθηκε γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας αθλητής της χρονιάς αντί του Γιάννη Αντετοκούνμπο αφού ήταν Ολυμπιακή χρονιά το 2021, ενώ αναφορικά με την Μαρία Σάκκαρη είπε πως «οι άλλες είμαστε του πεταματού, αφού δεν πήραμε μετάλλιο».


Πηγή