Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Κι όμως το έχασε: Ο Στέρλινγκ σε αντεπίθεση 3 έναντι… κανενός, αστόχησε στο Γουλβς – Τσέλσι [βίντεο]

Μία ασύλληπτη ευκαιρία, που έγινε αιτία να δεχτεί σφοδρή επίθεση στα σόσιαλ, έχασε ο επιθετικός της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο διεθνής Αγγλος σε μια αντεπίθεση της ομάδας του με τρεις παίκτες έναντι… κανενός των Γουλβς, όχι μόνο δε πάσαρε στους δύο συμπαίκτες του που ακολουθούσαν δεξιά του και είχαν εντελώς άδεια εστία, αλλά προτίμησε να πάρει αυτός το σουτ απέναντι στον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, σημαδεύοντας πάνω του!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συμπαίκτες του δίπλα του τραβούσαν τα μαλλιά τους, μη πιστεύοντας ότι ο συμπαίκτης τους στέρησε ένα γκολ από την ομάδα τους που φαινόταν αδιανόητο να χαθεί.

Ο Σα μάλιστα στη συνέχεια της φάσης έκανε άλλες δύο επεμβάσεις που αποδείχθηκαν καθοριστικές, αφού κράτησε το μηδέν ως το ημίχρονο και στο δεύτερο οι Γουλβς πήραν και τη νίκη με 2-1!

Η κατακραυγή που ακολούθησε στο twitter από τους οπαδούς της Τσέλσι (και όχι μόνο) για τον Στέρλινγκ, ήταν κάτι παραπάνω από έντονη, καθώς ζητούν από την διοίκηση να τον… ξηλώσει. Ορισμένοι μάλιστα πανηγύριζαν επειδή δέχτηκε κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η τρίτη του στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χάσει το επόμενο ματς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή