Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Κλαίει ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Ζιντσένκο: Αν δεν είχα παιδιά θα πήγαινα να πολεμήσω [βίντεο]

Τις εφιαλτικές ώρες που βιώνει στην Αγγλία, ενώ η πατρίδα του η Ουκρανία δέχεται επίθεση από την Ρωσία, περιέγραψε ο ποδοσφαιριστής Ολεσκάντρ Ζιντσένκο.

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στο BBC και στον Γκάρι Λίνεκερ για όσα βιώνει μακριά από την πατρίδα και την οικογένειά του και υποστήριξε πως εάν δεν είχε γυναίκα και παιδί θα είχε μεταβεί στην Ουκρανία για να πολεμήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κλαίω συνέχεια. Όλα είναι στο μυαλό μου όλη την ώρα. Τα μέρη που μεγάλωσα, η πατρίδα μου η Ουκρανία, όλες οι περιοχές. Θα μπορούσα να σας δείξω βίντεο και φωτογραφίες με όσα έχουν καταστρέψει οι Ρώσοι» είπε ο Ολεσκάντρ Ζιντσένκο.

«Οι συμπατριώτες μου Ουκρανοί επιβιώνουν, πεινούν και κοιμούνται σε καταφύγια. Πρέπει να σταματήσουμε τον πόλεμο. Αν δεν είχα την κόρη μου και την οικογένειά μου θα ήμουν εκεί να πολεμάω στο πλευρό των συμπατριωτών μου. Ξέρω την νοοτροπία των πολιτών της Ουκρανίας και δεν θα παραδοθούν ποτέ. Θα πολεμούν μέχρι τέλους. Είμαι περήφανος για εκείνους» κατέληξε ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής. Δείτε το βίντεο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή