Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Κλείνει το θέμα Πόνσε η ΑΕΚ, προχωρά και τα υπόλοιπα

Το ένα από τα βασικά μεταγραφικά ζητήματα που καλείται να καλύψει αυτό το καλοκαίρι η ΑΕΚ, οδεύει προς τη θετική ολοκλήρωσή του. Ο λόγος για την απόκτηση σέντερ φορ, μετά την επιστροφή του Σέρζιο Αραούχο στη Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ. Αυτό θα συμβεί με τη μεταγραφή ενός συμπατριώτη του «Τσίνο», του Εζέκιελ Πόνσε από τη Ρόμα.

Από τη διοίκηση της Ένωσης δόθηκε εντολή για να προχωρήσει η περίπτωση του Αργεντινού φορ, καθώς όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», θεωρείται η ενδεδειγμένη λύση για τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Ωστόσο, ακόμη γίνεται διαπραγμάτευση για τη ρήτρα αγοράς του παίκτη, με την ιταλική ομάδα να ζητά 7 εκατ. ευρώ και την ελληνική να προσπαθεί να πέσει στα 5.

ΑΕΚ και Ρόμα έχουν συμφωνήσει για την αμοιβή του Πόνσε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του, αφού μέρος του συμβολαίου θα καλύψει η ιταλική ομάδα (περίπου το 45%). Όμως, μένει να διευθετηθούν κάποιοι ακόμη όροι. Εάν τελικά δεν καταστεί δυνατό να υποχωρήσουν οι «τζιαλορόσι» από το ποσό, τότε η Ένωση απλώς θα προχωρήσει το θέμα με τους όσους που θέτουν οι Ιταλοί, καθώς θέλουν ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει στη διάθεσή του τον παίκτη στην Πολωνία.

Άλλωστε, η ΑΕΚ μπορεί να επανέλθει στα μέσα της σεζόν για το ζήτημα της ρήτρας και να μην τραβήξει κι άλλο την υπόθεση αυτήν, καθώς υπάρχουν και άλλες εκκρεμμότητες, όπως η απόκτηση κεντρικού μέσου, εξτρέμ (δύο τον αριθμό), αλλά και αντικαταστάτη του Όγκνιεν Βράνιες. Θέματα που θα τρέξουν επίσης το αμέσως προσεχές διάστημα.

localStorage.clear();


Πηγή