Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κούγιας: Η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ θα καταρρεύσει στο πρώτο πέναλτι

Κούγιας: Η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού – ΑΕΚ – ΠΑΟΚ θα καταρρεύσει στο πρώτο πέναλτι

Για μία από τις χειρότερες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας, μετά την ήττα του στις εκλογές της Super League.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ διεκδίκησε την προεδρία της Λίγκας αλλά τελικά ηττήθηκε με ψήφους 8-5 από τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και πλην των πράσινων, φυσικά, είχε και τη στήριξη των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μια συμμαχία την οποία ο Κούγιας χαρακτήρισε «περίεργη» στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, προβλέποντας ότι θα καταρρεύσει σύντομα και ότι επίσης σύντομα μπορεί να ξαναγίνουν εκλογές και αυτή τη φορά να επικρατήσει.

«Είναι από τις χειρότερες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντρέπομαι για την στάση του ΟΦΗ. Εμένα με ψήφισαν πραγματικοί ιδιοκτήτες και όχι παράγοντες ομάδων. Ξέρουμε ότι η Ξάνθη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Είχα ένα επεισόδιο με τον κύριο Αλαφούζο που θέλει να πουλήσει μετοχές του ΣΚΑΙ στον κύριο Σαββίδη και να του δώσει το μάνατζμεντ του OPEN», είπε αρχικά ο Κούγιας και πρόσθεσε.

«Αυτή η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα καταρρεύσει στο πρώτο πέναλτι. Σε έναν μήνα μπορεί να ξαναέχουμε εκλογές με τις ομάδες που μπορεί να υποβιβαστούν και με αυτές που θα ανέβουν και είναι πιθανόν να είμαι εγώ πρόεδρος».


Πηγή