Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Κούμαν για το ματς στην OPAP Arena: «Το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι επικίνδυνο»

Στην επικινδυνότητα της αναμέτρησης με την Εθνική Ελλάδας, εστίασε ο προπονητής της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του κρίσιμου μεταξύ τους αγώνα στην OPAP Arena (16/10, 21:45, ALPHA), για τα προκριματικά του EURO 2024.

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και υπάρχει εμπιστοσύνη. Πρέπει να πάρουμε και τα θετικά από το ματς απέναντι στη Γαλλία», είπε αρχικά και συνέχισε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε γιατί αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Δεν είναι απλά ένα κανονικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ολλανδία το αποτέλεσμα είναι τρομερά σημαντικό».

Μιλώντας για την OPAP Arena και την ατμόσφαιρα, είπε: «Οι παίκτες μου έχουν αγωνιστεί ήδη σε αγώνες με παρόμοια ατμόσφαιρα. Αλλά σαν ομάδα πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε ηρεμία και την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι το σημαντικό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή