Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κρέσπο: Ο ΠΑΟΚ έρχεται και θα τον βρουν μπροστά τους

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αφήνει πίσω τον πικρό αποκλεισμό από τον Άγιαξ και κοιτάζει μπροστά, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να συνεχίζουν στην Ευρώπη με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

«Πολλές ομάδες δεν είναι χαρούμενες που θα μας βρουν στο δρόμο τους», είπε ο Χοσέ Κρέσπο θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ, αλλά και να βγάλει προς τα έξω κάτι αισιόδοξο, μετά τον πικρό αποκλεισμό των νταμπλούχων Ελλάδας από τον Άγιαξ και την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου» δε θέλησε να σταθεί και πολύ στον Άγγλο διαιτητή, Γκρεγκ Πόουσον, αν και όπως τόνισε «όλοι είδατε τι έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άγιαξ».

-Έχεις την αίσθηση που κάποιος που δεν αγωνίστηκε, ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα;

«Ξεκινήσατε απ’ ευθείας με αυτό… Ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του, έκανε τις ευκαιρίες του, έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, και σίγουρα ο,τι έγινε στο παιχνίδι κάνει την κατάσταση δύσκολη για εμάς».

-Νιώθετε, μετά και τα δυο παιχνίδια με τον Άγιαξ, πως έχετε φτάσει στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Δεν ξέρω αν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Το σίγουρο είναι πως σε αυτά τα δυο παιχνίδια δείξαμε πως είμαστε σε ένα τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα που έφτασε πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το δείξαμε στο γήπεδο, εκεί βέβαια που είδαμε και να μας καταλογίζονται και τρία πέναλτι».

-Το Ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που πέρυσι δεν μπόρεσε να συνεχίζει μετά τη φάση των ομίλων.

«Είχαμε το όνειρο να φτάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν το καταφέραμε. Θα πρέπει πρώτα να φτάσουμε στους ομίλους του Γιορόπα Λιγκ και εκεί να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει για να έχουμε και συνέχεια».

-Στο Instagram ανέφερες πως πλέον οι ομάδες θα βρουν στο δρόμο τους τον ΠΑΟΚ..

«Ναι… Μετά από αυτά που είδα, νιώθω ότι λέω την αλήθεια. Είμαι πικραμένος για την εξέλιξη που είχαν τα παιχνίδια με τον Αγιαξ, αλλά και περήφανος για την εικόνα της ομάδας, και ίσως κάποιοι, μετά από αυτό που είδαν από τον ΠΑΟΚ, να είναι λίγο φοβισμένοι διότι ο ΠΑΟΚ έρχεται στο Γιουρόπα Λιγκ και θα τον βρούνε μπροστά τους, στο δρόμο τους. Ερχόμαστε και στο μέλλον θα δείτε κάτι σημαντικό».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή