Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρέλαβε φάκελο για την υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παρέλαβε φάκελο για την υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού

Αρνητικές εξελίξεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού, καθώς του στάλθηκε από το Λας Βέγκας πλήρης φάκελος, κάτι που λογικά θα οδηγήσει και σε δίκη.

Μπορεί πριν λίγες μέρες να είχε κυκλοφορήσει ότι έκλεισε η υπόθεση βιασμού, για την οποία κατηγορείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τελικά συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Η Κατρίν Μαγιόργκα που έχει καταγγείλει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για βιασμό στο Λος Αντζελες το 2009, επιμένει στους ισχυρισμούς της και η υπόθεση δείχνει ότι θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Η πρόσφατη αρνητική εξέλιξη για τον CR7 ήταν ότι του στάλθηκε από τις ΗΠΑ στην Ιταλία ο πλήρης φάκελος της δικογραφίας, κάτι που ήθελαν να αποφύγουν να συμβεί οι δικηγόροι του και το επόμενο που λογικά θα συμβεί, θα είναι να οριστεί δικάσιμος. Το χειρότερο φυσικά για τον επιθετικό της Γιουβέντους θα είναι να κληθεί κιόλας, κάτι που βέβαια δεν είναι και το πιο εύκολο, καθώς πρόκειται για άλλη χώρα.

Οπως και να έχει πάντως, οι εξελίξεις από το Λας Βέγκας δεν είναι θετικές για τον Ρονάλντο, μιας και το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται, να προχωράει και να κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στο image του.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή