Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πίστευαν ότι η κόρη μου ήταν άρρωστη

Μετά την δημοσίευση του πρώτου… εκρηκτικού μέρους της συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βρετανό δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν, η συνέχεια των τοποθετήσεων του CR7, είναι εξ’ ίσου εντυπωσιακή κι εν μέρει, αποκαλυπτική.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρονάλντο «χρεώνει» για ακόμη μια φορά την ομάδα του και αυτήν την φορά, πρόκειται για το θέμα με την κόρη του, Μπέλα. Βαθιά συγκινημένος από τον θάνατο του γιου του (σ.σ. η σύζυγός του περίμενε δίδυμα, αλλά ο μικρός δεν τα κατάφερε) λίγους μήνες νωρίτερα, ο διάσημος Πορτογάλος, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους απουσίασε από την προετοιμασία της ομάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μίλησα με τον προπονητή και τον πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν πίστευαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Είναι κάτι, που με έκανε να νιώσω άσχημα. Είναι κάτι που με πλήγωσε πραγματικά, γιατί αμφέβαλλαν για τα λεγόμενα μου και για το γεγονός ότι είχα δυσκολίες, ειδικά για την Μπέλα και την Χεορχίνα. Περάσαμε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο γιατί η Μπέλα είχε μεγάλο πρόβλημα. Δεν συμμετείχα στην προετοιμασία λόγω αυτού. Δεν ήθελα να αφήσω την οικογένειά μου για να κάνω προετοιμασία, γιατί πίστευα ότι δεν ήταν δίκαιο. Γι’ αυτό δεν πήγα εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο και πρόσθεσε:

«Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, δεν νοιάζονται για τον σύλλογο. Όπως γνωρίζετε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια ομάδα μάρκετινγκ, θα βγάλει τα χρήματά της από το μάρκετινγκ, αλλά κατά την γνώμη μου, δεν ενδιαφέρονται για τον αθλητικό τομέα. Δίνουν όλη την εξουσία στον πρόεδρο και στον αθλητικό διευθυντή. Υπάρχουν πράγματα μέσα στον σύλλογο που δεν βοηθούν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο».


Πηγή