Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κόπα Άφρικα: Εκστασιασμένος με την κατάκτηση του τίτλου ο Μανέ -«Το σημαντικότερο τρόπαιο της ζωής μου»

Ο Σαντιό Μανέ κατέκτησε με τη Σενεγάλη το πρώτο Κόπα Άφρικα στην ιστορία της χώρας.

Ως το σημαντικότερο τρόπαιο της καριέρας του χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022 το βράδυ της Κυριακής (06/02) ο Σαντιό Μανέ, αν κι έχει κατακτήσει το Champions League και το πρωτάθλημα της Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που έλαβε απ’ τους συμπαίκτες του, μετά το χαμένο πέναλτι στα πρώτα λεπτά του τελικού κόντρα στην Αίγυπτο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου και το καλύτερο τρόπαιο της ζωής μου. Έχω κερδίσει το Champions League και κάποια άλλα τρόπαια αλλά αυτό είναι πολύ ξεχωριστό για μένα. Είναι πιο σημαντικό για μένα. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου, για το έθνος μου και για όλη την οικογένειά μου», τόνισε ο 29χρονος επιθετικός, μιλώντας στη συνέχεια για την υποστήριξη που είχε απ’ όλους τους συμπαίκτες του μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό στο 7ο λεπτό.

«Ήταν μεγάλο πλήγμα για μένα όταν έχασα το πέναλτι. Όμως οι συμπαίκτες μου με πλησίασαν και μου είπαν «Σάντιο, χάνουμε μαζί και κερδίζουμε μαζί. Σε ξέρουμε. Έχεις κάνει πάρα πολλά για μας, συνέχισε»

Όλα τα παιδιά ήρθαν προς το μέρος μου και μου είπαν «Σαντιό σε εμπιστευόμαστε» και αυτό μου έδωσε έξτρα κίνητρο. Το τρόπαιο ανήκει σε όλη την ομάδα της Σενεγάλης, το αξίζουν όλοι».


Πηγή