Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Κύπελλο Αγγλίας: Στα πέναλτι «λύγισε» η Νότιγχαμ Φόρεστ την Μπρίστολ Σίτι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «ζορίστηκε» πολύ απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι (14η στην Championship) και στον επαναληπτικό του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας (0-0 το πρώτο ματς στις 26 Ιανουαρίου), αλλά έστω και μέσα απ’ τη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) επικράτησε με 5-3 κι εξασφάλισε την παρουσία της στον 5ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8′ με το γκολ του Ορίγκι, όμως η Μπρίστολ Σίτι αποδείχθηκε… σκληρό καρύδι και ισοφάρισε στο 14′ με τον Νάιτ. Το σκορ δεν άλλαξε στη συνέχεια, ούτε στο έξτρα 30λεπτο, με τη Φόρεστ να εμφανίζεται πολύ πιο ψύχραιμη στη μάχη απ’ την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδουχοι ευστόχησαν και στις πέντε εκτελέσεις τους (με τελευταίο τον Αβονίγι), ο Μπελ έχασε το δεύτερο πέναλτι για την Μπρίστολ Σίτι και η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του FA Cup.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς και τα ζευγάρια του 5ου γύρου (φάση των «16») έχουν ως εξής:

Σαουθάμπτον-Γουότφορντ 3-0

Κόβεντρι-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 4-1

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλίμουθ-Λιντς 1-4 παρ. /1-1 κ.δ.

Άστον Βίλα-Τσέλσι 1-3

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπρίστολ Σίτι 5-3 πέν. /1-1 κ.δ. και παρ. 5ος ΓΥΡΟΣ (26-28/02)

Κόβεντρι – Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ

Μπόρνμουθ – Λέστερ

Μπλάκμπερν – Νιούκαστλ

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι

Τσέλσι – Λιντς

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γουλβς – Μπράιτον

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον


Πηγή