Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Μάχη Άρη-Ολυμπιακού για πρόκριση στους «4», η ΑΕΚ σφραγίζει το εισιτήριο στις Σέρρες

Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ολοκληρώνονται το προσεχές διήμερο και σήμερα (25/1) το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματς. 

Στις 17:30 (Cosmote Sport 2), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και ουσιαστικά θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αφού το 3-0 από το πρώτο ματς δεν αφήνει κανένα περιθώριο έκπληξης. Η «Ένωση» αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, αφού εκτός βρίσκονται οι Λιβάι, Βίντα, Μουκουντί, Πινέδα, Άμραμπατ, Χατζισαφί και Ελίασον. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Γαλανόπουλος και Σιντιμπέ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 19:30 (Cosmote Sport 1), ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό με στόχο να ανατρέψει την ήττα του με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν υπολογίζει στους Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά και Καμάτσο, αλλά και τον Ντάνιελ Μαντσίνι, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει στον Ραμόν και ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Οι προκριθέντες από τα σημερινά ματς θα κοντραριστούν μεταξύ τους στα ημιτελικά, ενώ αύριο (26/1) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.


Πηγή