Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Με βασικές απουσίες Ολυμπιακός και ΑΕΚ στη ρεβάνς του «κιτρινόμαυρου» 3-0

Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός και τέσσερις η ΑΕΚ ανακοινώθηκαν οι αποστολές των δύο ομάδων για τη ρεβάνς του ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας για τη φάση των «4» του Κυπέλλου, που έγινε στις 9 Φεβρουαρίου στην «OPAP Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας, η Ένωση είχε επικρατήσει με 3-0 και έχει ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό. Ωστόσο, το ματς στο Καραϊσκάκη θα είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση και οι Πειραιώτες ελπίζουν σε ανατροπή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης (1/3, 20:00) με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με βραδινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έκανε γνωστή την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν ο τραυματίας Χάμες Ροντρίγκες, που κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ένωση, ο Γιαν Εμβιλά που προφυλάχτηκε επειδή ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι μετά το ντέρμπι, αλλά και ο τιμωρημένος Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός της πειραϊκής ομάδας συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Στην αποστολή της ΑΕΚ απόντες θα είναι οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Πάολο Φερνάντες, Τομ φαν Βέερτ και Μιλάντ Μοχαμαντί. Οι τρεις τελευταίοι ανεβάζουν στροφές, αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς το αμέσως προσεχές διάστημα και ενδέχεται να προλάβουν να είναι στην αποστολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Αυτός που σίγουρα δεν προλαβαίνει και ενδέχεται να απουσιάσει και από το ματς της Super League κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στην αποστολή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την 20άδα που θα δηλωθεί στο φύλο αγώνα. Στο ξενοδοχείο αποσύρθηκαν 25 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης και Μαχαίρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή